Despre mine…

DSC_0115Asemeni unei viori în mana Marelui Maestru,asa îmi doresc sa fiu. Vreau sa ma pun la dispozitia lui Dumnezeu cu tot ce El mi-a dăruit. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec printre carți ori cu penita în mana. Daca rodul penitei ori simfonia viorii va foloseste într-un fel… tineti minte: nu vioara merita laudele… ci Maestrul. Fara El, NIMIC!

Sunt Din Oradea, Am 25 de ani si tot ceea ce imi doresc e ca prin atitudinea mea, sa fiu un medic bun atat pentru trup cat si pentru suflet

 

§ 17 Responses to Despre mine…

 • farasens spune:

  noi putem face o schimbare în lumea în care trăim . noi trăim în ea ..

 • romoflorin spune:

  Daca numele tau este Florentina, sa stii ca numele tau spune exact ceea ce iti doresti: a inflori, a infrumuseta, a lumina un loc, o zona in care esti pusa. Daca colaborezi cu Dumnezeu, am incredere ca El te va ajuta cu succes sa faci asta! 🙂 Poate ma repede decat crezi!

  Succes!
  Un alt Florin 🙂

 • Imi place mult imaginea header 😉

 • te-am adaugat la Blog roll 😉

 • Florentina,

  Dumnezeu schimbă lumea începând cu lucrurile mici!

  Și eu tot Florentina, și eu tot din Oradea. Însă acolo mi-au mai rămas doar prietenii, biserica, locurile de munca, facultatea și casa, căci de 1 an nu mai locuim în tara.

  Să înfloresti frumos, ca să poți colora lumea!

 • BDC spune:

  Ceau,mi-a placut mult o poezie,postata de tine pa blog.Am pus-o si pe site-ul meu,dar am precizat sursa de unde am luat-o.Nu vreau sa te simti furata,de aceea vreau sa stiu daca ai ceva impotriva.
  Esti foarte talentata.
  Succes in continuare.

 • 3soul spune:

  Buna, Florentina!
  Uite ca intaplator am gasit pagina asta, sau nu chiar asa de intamplator… Ma bucur ca marturia creste si pe aceasta cale.

  Continua ce ai inceput!

 • Timis Gabriel spune:

  sti…de astfel de oameni mici are Dumnezeu nevoie pentru schimbare. Nu a chemat un pescar si un brutar cu resursele lor…probabil nu erau disponibili…dar printr-un baietel cu cateva paini si catva pesti face o mare minune… Disponibilitate. de asta are nevoie Dumnezeu. Ma bucur ca mai intalnesc astfel de oameni. Sa fi binecuvantata! (si eu mai scriu poezii)

 • Andreea spune:

  faine poezi 🙂

 • vlad spune:

  Pana vei deveni „un medic bun” ai inceput deja sa ne vindeci cu versuri sufletele hartuite si otravite de lumea coroziva in care traim. Eu cred ca deja esti mult mai mult decat doresti sa devii… „Penita” e mai mult decat „bisturiul” totusi…

 • Lavinia Florentina Rad spune:

  As spune mai degrabă ca și „penița” e tot un fel de bisturiu… a cărui incizie însă nu doare… având totuși același scop: însănătoșirea. Fie ea fizica sau spirituala…

 • vlad spune:

  Uneori mai doare… alteori alina; uneori sfasie, alteori zideste… Depinde cine-o tine in mana , si-n ce scop o foloseste…
  La urma urmei „omul sfinteste locul”… dar sunt si oameni care-l profaneaza… (din fericire nu faci parte din aceasta ultima categorie 🙂 poezia avand din toate timpurile capacitatea de a innobila).
  (rima din primele mele randuri e intamplatoare si absolut fara pretentii poetice 🙂 , am observat la final si mi s-a parut amuzanta… asa ca am lasat-o sa „curga”)

 • CriniR spune:

  Ati primit cartile domnisoara doctor Rad?

  (email me!)

  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: